Descoperire tragică: soț și soție morți în dormitor, alături de ei fiul de 2 ani

Descoperire tragică: soț și soție morți în dormitor, alături de ei fiul de 2 ani

Un  cuplu de tineri căsătorit au fosți găsiți morți săptămâna trecută la casa lor din Burton, Anglia. Lângă ei se afla și fiul lor de doi ani care dormea. Probabil a fost o crimă-sinucidere, anchetatorii spun că că bărbatul și-ar fi omorât soția după care s-ar fi sinucis, dar anchetatorii continuă să cerceteze.

Cadavrele celor doi soți Kirils Nemcevs și Lana Nemceva, de 31 și respectiv 33  de ani au fost găsite de doi prieteni de-a lor, care neștiind nimic de cei doi au intrat în apartment descoperind îngrozitoarea scenă.

Video scandalos: pentru a sărbători nașterea, un bărbat bagă țeava de la pistol în gura unui bebeluș

Potrivit mărturiei celor doi prieteni, se pare că bărbatul se plângea în ultimul timp de locul de muncă:  „Cred că era deprimat, mi-a spus că soția sa nu l-a înțeles. Odată erau fericiți, dar în ultima vreme era multă tensiune între cei doi ”. Deocamdată, poliția a anunțat că decesul femeii a fost clasificat drept omucidere, în timp ce decesul soțului nu este tratat ca fiind suspect. Cu toate acestea, vor fi necesare investigații suplimentare pentru a stabili cauzele ambelor decesuri.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.