Descoperire socanta in Mexic: 45 de cadavre intr-o groapa comuna

Descoperire socanta in Mexic: 45 de cadavre intr-o groapa comuna

Autoritățile mexicane au confirmat descoperirea unor gropi comune masive care conțin rămășițele a 45 de persoane în Sonora și Jalisco .

 

Potrivit agenția de știri de stat Notimex , rămășițele acestor persoane erau considerate de mult “desaparecidos”. Autoritățile consideră că  este posibil ca alte cadavre să fie descoperite   în aceste zone.

 

Te-ar putea interesa și ”Esti posedata de diavol”, un barbat si-a batut si torturat cu bestialitate sotia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.