Descoperire socanta in Mexic: 10 cadavre mutilate in saci de plastic

Descoperire socanta in Mexic: 10 cadavre mutilate in saci de plastic

Poliția mexicană a găsit zece cadavre într-o casă care era considerată a fi un ”Cuib” pentru infractorii din vestul țării, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Științifice din statul Jalisco.

 

“Am numărat zece cadavre până acum, vom continua să căutăm și în terenul din jurul casei”, a spus purtătoarea de cuvânt a DPA. Primele trei corpuri au fost găsite sâmbăta trecută în acea casă, situată în orașul Tonala. Cadavrele  au prezentau semne de tortură, potrivit presei locale, iar mâinile erau fost legate.

 

Poliția a început să sape și în împrejurimile casei ororii găsind mai multe cdavre precum și rămășițe umane închise în saci de plastic. Vecinii au declarat că uneori au auzit strigăte venind din clădire. În regiune se află cartelul de droguri Jalisco Nueva Generación.

 

Anul trecut au fost uciși aproximativ 34.000 de oameni  în Mexic, cel mai mare număr din 1997.

De Marius Oprea

Te-ar putea interesa și Vulcanul Etna a erupt din nou lava si cenusa: redeschiderea partiala a aeroportului din Catania

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.