Descoperire șocantă în Libia, „106 de cadavre găsite în spital, ucise de milițiile Haftar”

Forțele aflate sub comanda guvernului acordului național libian (GNA) au găsit 106 de cadavre în morga spitalului din Tarhuna, un oraș strategic la aproximativ 90 km sud de Tripoli, sfâșiat astăzi sub controlul bărbaților generalului Khalifa Haftar.

Tragedia uitată din Yemen: o țară între Covid și foame

Acest lucru a fost raportat de unele mass-media pro-GNA, cum ar fi „Libya Observer”, care afirmă că acestea sunt persoane ucise recent de „milițiile” Haftar. Printre cadavre s-ar afla femei și copii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.