Descoperire șocantă ! Corpul unei fetițe de 9 ani a fost găsit într-o geantă neagră

Descoperire șocantă ! Corpul unei fetițe de 9 ani a fost găsit într-o geantă neagră

Corpul unei fetițe de 9 ani a fost găsit  într-o valiză neagră la data de 9 martie și se pare că aparține a micuței Trinity Love Jones.

După ce au deschis o anchetă, poliția a confirmat că identitatea dar nu est eclar dacă micuța a fost ucisă înainte de a fi închisă în geantă.

Două persoane au fost arestate fiind suspectate și așteaptă să fie interogate, explică site-ul AbcNews.

Autoritățile au declarat că nu există semne evidente de traume, dar va fi nevoie de rezultatele autopsiei pentru a clarifica cauzele morții.

Identitatea celor reținuți nu a fost dezvăluită.

” Vreau doar dreptate, spuse tatăl fetei. Familia din Los Angeles a identificat rămășițele găsite în valiză pe o pistă din zona Colima Road și Hacienda Boulevard, California

Capul și partea superioară a feței  ieșeau din valiza parțial închisă cu fermoarul.

Într- conferință de presă locotenentul Scott Hoglund,  a declarat că micuța avea un tricou pe care scria “Future Princess Hero”

Te-ar putea interesa și Tată violează fiica de 6 ani și o ucide. Mama moare de durere

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.