Descoperire socanta : corpul fara viata al unei romance a fost gasit abandonat pe o strada din sudul Italiei

Descoperire socanta : corpul fara viata al unei romance a fost gasit abandonat pe o strada din sudul Italiei

Azi noapte, în jurul orei 3:00 agenții de poliție din Palermo au fost avertizați de prezența cadavrului unei femei abandonat în mijlocul străzii. Nu este clar dacă este vorba de o crimă sau un accident. Între timp anchetele autorităților au început și au identificat corpul: este vorba despre o româncă de 45 de ani, al cărui nume nu a fost făcut public. Victima prezenta o lovitură în zona capului.

 

Potrivit presei italiene, Reppublica, românca a fost găsită moartă pe strada Via Luigi Settembrini, în cartierul Noce din Palermo. Victima are 45 de ani și locuia aproape de zona unde a fost găsită.

 

Ancheta forțelor de ordine se bazează pe două piste: crimă sau accident. În prezent, poliția criminalistică lucrează la fața locului.  Anchetatorii l-au identificat și pe partenerul româncei, un italian de 43 de ani,  care locuia în aceeași casă , dar nu este în stare de arest.

 

Te-ar putea interesa și Intorsatura tragica: doi parinti vegani si-au infometat fiica, astăzi fetita este obeza. ” Ii este teama sa nu se intample din nou”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.