Descoperire socanta a medicilor: un tanar de 30 de ani avea 33 de obiecte ascutite in stomac

Descoperire socanta a medicilor: un tanar de 30 de ani avea 33 de obiecte ascutite in stomac

Descoperea socantă a medicilor în ​​stomacul unui tânăr de 30 de ani din India, în statul Madhya Pradesh: în interiorul stomacului  chirurgii de spital au găsit o grămadă de lame, pixuri, sârmă și alte obiecte ascuțite. Se inetrnase în spital cu dureri mari la stomac.

 

Medicii au descoperit că tânărul a suferit de sindromul Pica, o tulburare de alimentație care în esență constă în ingerarea de substanțe necomestibile și periculoase, de la hârtie la țesătură, săpun, păr până la tencuială sau cauciucuri. Acest consum puțin compulsiv poate avea consecințe grave, ceea ce duce la obstrucția intestinală, perforare cu peritonită, obstrucție căilor respiratorii sau otrăvirea cu metale grele, scrie site-ul Dnaindia.com 

 

obiecte 2

Totul a ieșit la lumină când omul a mers la spital și a fost supus unei radiografii care a scos la iveală prezența cuțitelor, cuțitelor, acelor, cablurilor metalice, cuielor, șurubelnițelor și pilelor. După o intervenție care  a durat aproximativ 2 ore acum tânărul este în afara oricărui pericol.

De Ana Moldovan

Te-ar putea interesa și Un barbat s-a urcat pe aripa unui avion: panica printre calatori VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.