Descoperire șocantă: 100 de cadavre în stare de descompunere au fost găsite în două camioane parcate în fața unei pompe funebre

Poliția din New York a descoperit 100 de cadavre în stare de descompunere au fost descoperite stivuite în două camioane nerefrigerate în afara sediului unei pompe funebre din Brooklyn . Potrivit NYTimes, agenții au răspuns ieri la mai multe apeluri ale vecinilor care se plângeau de mai multe zile de mirosul îngrozitor.  Autoritățile au descoperit că două camioane basculante fără sistem frigorific erau folosite pentru depozitarea cadavrelor. Aproximativ 50 de cadavre au fost găsite în interiorul fiecărui camion , potrivit ABC News.

Gest extrem: și-a împușcat în cap fosta soție de față cu copiii ei

Proprietarul agenției le-a spus polițiștilor că sistemul de „congelare încetase să funcționeze” și astfel ar fi fost „forțat să folosească camioane normale ca depozit”, în timp ce cadavrele așteptau să fie îngropate sau incinerate. În acest moment, nu a fost depusă nicio acuzație penală împotriva pompei funebre, care a fost totuși denunțat pentru „nerespectarea mirosurilor”. Agenția a reușit să obțină un camion frigorific mai mare în cursul zilei, a spus un polițist, iar lucrătorii în costume de protecție au fost văzuți după-amiaza în timpul transferului cadavrelor.

Gol și sub efectul drogurilor a ucis doi preoți: „Am îndeplinit voința lui Dumnezeu”

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 330 de decese în  New York.  Acest lucru a fost anunțat de guvernatorul Andrew Cuomo care, în ciuda unei stabilizări din ultimele zile, a numit numărul „încă extrem de mare”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.