Descoperire macabră: un român de 35 de ani a fost găsit spânzurat de un pod în Italia

Corpul fără viață al unui român a fost găsit miercuri noaptea în localitatea Fondi provincia Lazio în jurul orei 02:00 Victima este un român de  în vârstă de 35 de ani de profesie  zidar și care locuia împreună cu familia. Corpul a fost găsit de câțiva trecători care au dat imediat alarma.

Și-a pierdut telefonul cu fotografiile mamei sale moarte: un copil oferă toate economiile sale

Carabinerii și ambulanza ajunși la fața locului nu au putut face nimic decât să constate decesul. Românul nostru era decedut de mai mult timp. Autoritățile au identificat victima ca fiind un cetățean român, dar nu au dezvăluit identitatea sa.

Nu se cunosc motivele pentru care conaționalul nostru a decurs la un asemenea gest extrem. Procura di Latina a dispus autopsia cadavrului pentru investigații.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.