Descoperire macabră: o oaie a fost ucisă în mod barbar și gestul este atribuit unui cult satanic

Bietul animal a fost sacrificat într-un mod barbar iar pe blană i-au fost desenate semne sataniste. Proprietarii au spus că sunt „speriați” și se tem că ar putea fi opera sataniștilor.

Barbarismul a avut loc lângă satul Boldre , care se află în pădurea Hampshire din sudul Regatului Unit. O postare apărută pe rețelele de socializare,  descrie că oaia a fost găsită cu „o funie în jurul gâtului și intestinele scoase”

Sacrificarea  oii vine la doar șase săptămâni după o serie de atacuri asupra bovinelor care au populat parcul național. Și în acele cazuri, suspiciunile au căzut asupra posibililor sataniști..

Citește și Un cățel abandonat își așteaptă stăpânul de 3 luni într-o temperatură de -30 °

Potrivit Daily Star Online, răspândirea fotografiei oii sacrificate și acoperită cu simboluri sataniste  a provocat destul de multă  agitație . Mai mult, carcasele a trei vaci fuseseră găsite la câțiva kilometri distanță de unde a fost găsită oaia.

Sergentul Andy Pardy a spus că semnele sataniste „ creează întotdeauna furie și frică”. Poliția încearcă să înțeleagă dacă aceste acte barbare sunt de fapt opera sataniștilor sau gestul unor persoane cu probleme psihice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.