Descoperire macabră: nepoata și-a ascuns timp de 15 ani bunica în congelator pentru „bani”

Descoperire macabră: o femeie a ascuns trupul bunicii ei timp de 15 ani pentru a încasa pensia. Cynthia Carolyn Black , nepoata victimei, a fost arestată pentru că a ținut ascuns decesul bătrânei  și a ascuns corpul în congelator  15 ani. Totul pentru a continua să încaseze pensia ei.

Descoperirea care este aproape un film de groază, a avut loc în Pennsylvania, în februarie 2019, de două femei interesate a cumpăra casa în care a fost ascuns cadavrul . Au fost necesare 15 luni de investigații pentru a strânge dovezi  împotriva lui Cynthia Carolyn Black și a fi arestată, relatează Daily Mail.

Vila lui John Lennon pusă în vânzare pentru 43 de milioane de euro

Bunica sa, Gleonora Delahay, a murit în 2004 la 97 de ani, iar nepoata a continuat să încaseze pensia până în 2019. Banii au fost folosiți pentru a face un împrumut în bancă pentru a cumpăra o altă casă. În locuința în care locuia împreună cu bunica a lăsat congelatorul cu resturile bătrânei. Femeia era înfășurată în saci de gunoi și așternuturi. Atât nepoata cât și concubinul acesteia au fost arestați.

Cu toate acestea, nu este încă clar cât de mulți bani a strâns femeia din pensia bunicii dar se vorbește despre o sumă de 186 de mii de dolari din 2001 până în 2010.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.