Descoperire macabră în Mexic: 86 de saci pline cu resturi umane

O altă descoperire macabră a rămășițelor victimelor războiului dintre cartelele de droguri din Mexic. Procurorul de stat din Jalisco a localizat 86 de saci care conțineau resturi umane și care au fost îngropate pe o moșie. Cercetările au început pe baza unor „indicii” colectate în anchetă pentru localizarea persoanelor dispărute. Pe baza acestor elemente, un judecător la 12 iunie anul trecut a autorizat procurorul să cerceteze moșia în colonia Santa Anita, unde au fost găsite cele 86 de saci, împrăștiate în diferite locuri.

Argentina, femeie stropită cu alcool și arsă de vie: soțul ei a fost arestat

Guvernul lui Andrés Manuel López Obrador a estimat că în Mexic există peste 61.000 de „desaparecidos” . Dacă luați în considerare datele din 1964, mai mult de 147 de mii de oameni au dispărut în țară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.