Descoperire macabră: cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un congelator după moartea soției sale

Pare a fi un film de groază, dar totuși s-a întâmplat cu adevărat. Corpul unui bărbat a fost găsit în congelatorul casei sale din Utah, Statele Unite ale Americii. Potrivit Independent, este posibil ca trupul să fi fost la congelator  de 11 ani. Poliția a descoperit rămășițele bărbatului după ce a găsit un alt cadavru, cel al soției sale, Jeanne Souron-Mathers, în vârstă de 75 de ani. Cauzele morții  sunt necunoscute.

Oroare în Ucraina: tată și fiu au decapitat un fost polițist și l-au mâncat

Femeia ar fi murit în pat din cauze naturale, în timp ce autopsia va stabili cauzele decesului soțului ei. Trupul din congelator, de fapt, a fost identificat drept Paul Edwards Mathers  în vârstă de 69 de ani. Ofițerul de poliție Jeremy Hansen a declarat că trupul bărbatului era intact într-un congelator orizontal din interiorul casei.

Anchetatorii nu știu încă cum a murit și dacă este implicată soția lui, dar se  suspectează că femeia ar fi decis să-l  păstreze lângă ea. Pe baza mărturiilor locuitorilor complexului rezidențial și a ultimei investigații pe corpul  bărbatului, cadavrul ar fi putut fi acolo timp de 11 ani. “Nu există traume vizibile, dar ambele ambele cadavre au fost trimise legistului pentru investigații adecvate”, a spus polițistul. Familia Souron-Mathers locuiau în apartament din 2007.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.