Descoperire macabră: cadavrul decapitat și fără membre al unei persoane a fost descoperit în Italia

Descoperire macabră în Via Cascina dei Prati, în cartierul Bovibasca din Milano: corpul unei persoane fără cap, brațe și picioare, se afla în interiorul unui container de gunoi care a fost incendiat.  Membrele și capul au fost găsite lângă cadavru.

 

Pompierii au intervenit la locul incendiului propagat într-un container de gunoi alături de care se afla o stație de benzină, din fericire, nu a explodat. Odată stins incendiul, corpul unei persoane a fost găsit în interiorul containărului  de gunoi. Probabil este vorba o femeie, dar confirmarea oficială va veni abia în următoarele câteva ore.

 

Starea cadavrului este groaznică: parțial carbonizat, fără cap, picioarele amputate de la genunchi și mâinile tăiate. Practic cadavrul era alcătuit doar din bust și coapse. Resturile corpului se aflau lângă cadavru.

Poliția a deschis o anchetă în dezvăluirea identității cadavrului și găsirea vinivaților acestei oribile crime, scrie presa italiană.

Te-ar putea interesa și Păstor religios violează ani de zile o minoră de 14 ani și o dă și colegilor : condamnat la închisoare pe viață

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.