Descoperire macabra: A tinut ascunse cadavrele rudelor pentru a incasa pensia lor

Descoperire macabra: A tinut ascunse cadavrele rudelor pentru a incasa pensia lor

O poveste dramatică cu implicații macabre. Un bărbat în vârstă de 55 de ani a ascuns cadavrele mamei și unchiului său de ani de zile, pentru a continua să încaseze pensia lor. Potrivit presei italiene Tgcom24, întreaga poveste a avut loc în orașul Sant’Urbano, în provincia Padova. Trupurile celor doi bătrâni  au fost găsite în cutii de lemn.

 

Omul a fost în mod inevitabil denunțat pentru ascundere de cadavre și a fraudă agravată.

 

Potrivit sursei citate cadavrele găsite aparțin rudelor apropiate ale omului. Unul dintre cadavre este al mamei care a murit în urmă cu 6 luni, iar celălalt cadavru era al unchiului său decedat acum trei ani.

 

Carabinierii Unității de Investigații din Padova au izolat întreaga zonă  pentru a evita o eventuală contaminare.

Potrivit anchetelor corpul mamei a fost ținut într-un celofan. Unchiul, pe de altă parte, era acum redus la schelete și se afla într-o cutie de lemn. Va fi efectuată o autopsie asupra cadavrelor, pentru a putea clarifica cauzele decesului.

Te-ar putea interesa și Cosmar la o scoala de dans: o fetita a fost rapita si violata de un necunoscut

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.