Descoperire extraordinară ! Rămășițele unui om uriaș au fost găsite în Bashkiria

În Salavat, pe malul râului Yuryuzan, a fost descoperit  mormântul unui om uriaș.

Potrivit ziarului „ Pe pământul lui Salavat ” ( На земле Салавата ), mormântul este situat în apropierea satului Tashaulovo, aproape la granița cu districtul Duvan. Potrivit rezidenților locali, o persoană de aproximativ șase metri înălțime a fost îngropată acolo, iar pentru credințe populare, locul de înmormântare protejează satul de inundațiile sezoniere.

Câtă tristețe…A murit Emma, fetița de 8 ani bolnavă de cancer care primea scrisori de la câinii din toată lumea

Recent, locul de odihnă în care au fost găsite resturile, a fost îngrădit, a devenit acum o atracție locală. Potrivit bătrânilor, în timpul vieții sale, gigantul era o persoană amabilă, dar singură. Până în prezent, nu a fost efectuată nicio cercetare științifică pe acest subiect.

 

„ Întregul sud Urale și o parte din actuala regiune Sverdlovsk ar putea fi habitatul familiei uriașe ”, scriu  publicațiile locale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.