Descoperire șoc în Anglia: un cuplu rătăcea pe stradă cu un cadavru dezmembrat în valiză

Au pus cadavrul unei persoane dezmembrat, fără membre și fără cap într-o valiză. Descoperirea macabră s-a produs din întâmplare când un polițist care patrula pe stradă a devenit suspicios de prezența cuplului la acea oră și a valizei mari.

Când i-au văzut trecând pe stradă în jurulmorei 23:00 ora locală, cu o valiză mare într-o zonă izolată , agenul de poliție i-a oprit pentru un control de rutină, dar nu s-a așteptat să descopere în acea valiză  cadavrul dezmembrat  al unei persoane. Descoperirea oribilă s-a produs pe străzile din Coleford, Gloucestershire, Anglia. Proprietarii valizei era o tânără de 20 de ani din Birmingham și un bărbat de 30 de ani din Wolverhampton.

Masacru în Mexic: 42 de persoane au murit după ce au băut alcool contrafăcut la o înmormântare

Cei doi au fost arestați  sub acuzația de omor . Poliția locală a declanșat ieri cercetările în întreaga zonă. Au fost găsite alte rămășițe umane în zona care înconjoară pădurea Dean, din Gloucestershire, și se pare că cei doi tineri arestați încercau să scape de cadavru.

Între timp, ancheta continuă și pentru că, din păcate, încă nu a fost posibilă identificarea victimei. “Testele criminalistice sunt în curs de desfășurare pentru a stabili identitatea victimei și examinările post mortem ale rămășițelor”, a explicat poliția.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.