Descoperire cumplită într-o groapă de gunoi: nou născut fără viață învelit într-un prosop de plajă

Descoperire cumplită într-un centru de reciclare a deșeurilor din  Bradford, Yorkshire, un nou-născut a fost găsit fără viață – învelit într-un prosop roz de plajă. Conform celor raportate, acesta ar fi fost un prosop de plajă care ilustrează insula Fuerteventura în galben pe un fundal purpuriu (precum imaginea care însoțește articolul). Poliția o caută acum pe mamă.

Gafa președintelui brazilian Bolsonaro: confundă un om afect de nanism cu un copil și-l ridică în brațe ( video )

Îngrijorat în special de soarta mamei sale,  Sara Hollins  moașa șefă la Bradford, care a declarat potrivit Daily Star: „Principala noastră prioritate este găsirea mamei bebelușului, deoarece suntem preocupați de bunăstarea ei și dorim să ne asigurăm că primește îngrijiri și asistență medicală adecvate”.

Nici reacțiile publicului britanic nu au întârziat să apară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.