Descopere îngrozitoare: peste 2000 de feți avortați au fost găsiți la domiciliul unui medic ginecolog

O casă autentică a ororilor. Rudele Dr. Ulrich Klopfer care a murit la 3 septembrie, au fost găsit  în casa lui peste două mii de feți avortați.  În Hururgia Indiana ( Statele Unite ) medicul fusese un personaj foarte controversat: specializat în avorturi , care practica o tehnică a anilor 70 și de multe ori a avut de-a face cu justiția din cauza metodelor sale neortodoxe. Toate acestea până în 2016, când licența ia fost suspendată pentru nerespectarea mai multor protocoale.

Klopfer și-a justificat metodele spunând că, în cei 43 de ani de carieră, nicio pacientă de-a sa nu a murit.

Tatăl vitreg își violează fiica: pumni și picioare ca să avorteze. Un coșmar lung de 6 ani

Totuși, după moartea sa, iată descoperirea șocantă, comunicată de mass-media americană și internațională. Cei 2.246 de feți găsiți în casa doctorului Klopfer sunt acum în mâinile unui examinator medical din Will County, Illinois, în timp ce familia medicului a declarat că sunt gata să coopereze cu anchetatorii. Nimeni nu știe de ce medicul, considerat un pionier al legalizării avortului în America, a păstrat toți acești copii avortați, iar impresia este că, secretul pare destinat să rămână așa.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.