Descoperă trădarea soției sale datorită Google Maps și publică fotografiile pe rețelele de socializare

Descoperă trădarea soției sale datorită Google Maps. S-a întâmplat cu un bărbat din Peru, care a spus povestea pe profilurile sale sociale. Conform celor reconstituite, bărbatul se uita pe celebrul site care permite căutarea și vizualizarea hărților atunci când, prin serviciul Street View, a ajuns pe o stradă din centrul Lima. Aici, a observat două persoane așezate pe o bancă: o femeie într-un top negru și un cardigan alb, o pereche de blugi și cizme negre și un bărbat în pereche de blugi albaștri și un pulover alb.

S-a întâmplat în Franța: un bolnav de Covid internat în spital a avut o erecție de 4 ore: «Un efect secundar al virusului»

În imagine îl vedem pe bărbat întins pe bancă, cu capul sprijinit pe picioarele femeii, care pare să-i mângâie chipul  într-un gest de tandrețe. Deși fețele celor doi sunt ascunse din motive de confidențialitate potrivit Google Maps, hainele femeii au fost suficiente pentru a-și însuspecti  soțul care a pus-o pe femeie în fața dovezilor evidente .

Femeia a mărturisit trădarea, iar acum cuplul se confruntă cu procedurile de divorț.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.