Descoperă o tumoare pe creier imediat după naștere: tragedia unei mame de 21 de ani

Ar fi putut fi cel mai bun frumos al vieții sale, însă Megan Lavery a fost diagnosticată cu o tumoare cerebrală inoperabilă la două zile după nașterea primului ei copil, Roan. Fata are doar 21 ani și locuiește în Glasgow, în Scoția. Povestea sa și fotografiile familiei sale au ajuns în ziarele britanice. Potrivit Mirror, Megan și partenerul ei Pau Sweeney și-au văzut visul destrămat  la scurt timp după nașterea băiețelului  lor.

Medicii au descoperit tumoarea imediat după naștere, deoarece starea lui Megan s-a agravat imediat după nașterea lui Roan, în august. Începuse să vomite înainte de a ajunge la spital și au crezut inițial că starea ei de rău era legată de sarcină. După nașterea copilului au supus-o unui RMN.

Oroare în Pakistan, 900 de copii infectați cu HIV

Megan a fost suspusă imediat tratamentelor epuizante de radiații și chimioterapie. “Megan este atât de puternică încât este de necrezut, că nu s-a plâns niciodată o dată și nu s-a întrebat-o„ De ce eu? “, a subliniat mama ei. În ciuda diagnosticului medicilor săi, Megan nu renunță la speranță. Totuși, familia sa a deschis o pagină de strângere de fonduri pentru a ajuta la plata medicamentelor și a terapiei: „Nu suntem o familie care cere ajutor de acest fel, dar nici măcar nu suntem o familie atât de mândră încât nu ne dăm seama când avem nevoie ajutor și de acest ajutor avem nevoie acum ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.