Descoperă din mesajele soției că fiul nu este al lui și îl ucide

 Când a descoperit că copilul pe care îl îngrijea de trei luni ar putea să nu fie fiul său și-a ieșit din minți. În disperare și furie, a scuturat copilul de trei luni și la lăsat să cadă violent într-un coș de răchită în casa în care locuia în Swindon, Marea Britanie. Un comportament  violent care a condus la moartea micului Patrick, care a murit la câteva zile mai târziu în spital, din cauza numeroaselor leziuni cerebrale care s-au dovedit a fi fatale.

Paul Rich, în vârstă de 53 de ani, a descoperit dintr-o serie de mesaje că soția lui l-a înșelat cu un alt bărbat și că băiețelul nu ar fi al lui. Pentru Paul, acele mesaje au fost ca  înjunghiere pe la  spate: a încerca să-i ceară soției explicații, dar ea pur și simplu a răspuns că nu știe cine este tatăl copilului.

Citește și Un tată și-a bătut și mușcat fiica până aceasta a murit: îi era rușine că s-a născut înainte de căsătorie

O veste care la determinat pe Paul să-și piardă mințile, iar pe 25 martie 2017, în timp ce era singur acasă cu micuțul Patrick, l-a luat și l-a scuturat cu putere după care l-a aruncat la coșul de gunoi.

Patrick a fost dus la Spitalul de Mare Vest din Swindon și apoi transferat la unitatea specializată de terapie intensivă la Spitalul de Copii din Bristol. Nu și-a mai revenit și a murit în brațele mamei sale.

În următoarele ore, Curtea Coroanei din Bristol va decide câți ani va rămâne Paul Rich  după gratii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.