Descoperă că soțul o înșeală: îl castrează și îi aruncă organul afară de pe fereastră

O femeie a descoperit că soțul o trădează. Și care ar fi fost cea mai potrivită răzbunare ? Castrarea !

”L-am trezit și l-am castrat. Organul l-am aruncat de pe fereastră afară”, a declarat femeia polițistilor care au arestat-o. Deși femeia l-a amenințat că dacă nu termină cu amantele îl va castra, el nu a crezut-o. Totul s-a întâmplat în locuința celor doi soți.

Vecinii auzind urletele bărbatului, au intervenit și au chemat ambulanța. Organul a fost pus într-o pungă și predat personalului medical. Potrivit Daily Mail, femeia a descoperit că bărbatul avea mai multe amante. De la scenele de gelozie până la fapte nu a fost mult.

Citește și Marea Britanie, a aruncat copilul de pe terasa Tate Gallery: “Am vrut să ajung la televizor”

“Noi doi lucrăm împreună, vindem legume ecologice în piață. L-am văzut cum flirtează cu o multe fete și mă deranja foarte tare. După aceea am aflat că mă înșeală cu alte femeie și asta m-a scos din minți ” , a mai spus femeia.

 

În timp ce femeia a fost arestată, soțul ei a fost dus la spital. Omul nu este în pericol de a-și pierde viața, doar membrul. Doctorii au referit că a trecut prea mult timp de când membrul a fost tăiat și până la intervenția chirurgicală  așa că nu sunt convinși că vor putea recupera toate functionalitățile organului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.