Descopera ca sotia il inseală, castreaza amantul si fuge cu organele: arestat

Descopera ca sotia il inseală, castreaza amantul si fuge cu organele: arestat

Alex Bonilla, din Florida, a descoperit că soția sa avea un iubit și, distrus de această veste, a decis să se răzbune și să-l castreze pe cel care i-a furat femeia de lângă el.

 

Bonilla, înarmat cu o foarfecă, a intrat în casa victimei și l-a castrat. Iubitul în cauză era vecinul cuplului iar soțul suspecta de mult timp că era ceva între cei doi, dar nu a avut nicio dovadă. După ce i-a descoperit și-a legatul rivalul legat mâinile și picioarele, l-a imobilizat după care l-a castrat  fugind cu organele genitale în mână, potrivit NBCNews.

 

La scena oribilă au asistat și cei doi fii ai victimei . Copiii au cerut imediat ajutorul iar bărbatul a fost transportat de urgență la spital. Bonilla a fost arestat și va trebui să răspundă în instanță pentru acuzația de efracție, răpire și agresiune.

 

Te-ar putea interesa și Cele doua turiste ucise in Maroc, trei sentinte la moarte si o condamnare cu inchisoarea pe viata

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.