Descoperă că prietenul lui are o relație clandestină cu mama sa și-l înjunghie în mijlocul străzii

Descoperise o relație clandestină între mama sa și un prieten și din acest motiv, într-un moment de furie și nebunie, l-a înjunghiat în stradă. La scurt timp după atac, un adolescent în vârstă de 17 ani a fost arestat de poliție.

S-a întâmplat în Carabanchel, o suburbie istorică a Madridului. Adolescentul, care descoperise relația dintre mama sa și prietenul său, un tânăr de 22 de ani, s-a opus vehement acestei idile. Decis să pună capăt acestei aventuri tânărul de 17 ani și-a dat întâlnire cu prietenul lui într-un loc pe stradă atacându-l fără drept de replică cu un cuțit.  Victima a fost rănită în zona pieptului și la picior.  Tânărul este încă internat în stare gravă, lovitura cuțitului i-a perforat un plămân scrie 20minutos.es.

Un copil de 9 ani s-a spânzurat după ce a fost hărțuit la școală: ”Sirianule, întoarce-te în țara ta

Tânărul de 17 ani a fost imediat arestat de poliție, în timp ce personalul ambulanței a încercat să acorde primul ajutor victimei direct pe stradă. Atacatorul, nu este la prima abatere. El a mai fost condamnat de două ori pentru alte fapte care nu au nicio legătură cu acest atac.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.