Descoperă că iubitul ei a trădat-o, răzbunarea este devastatoare VIDEO

După un an de relație, o femeie scoțiană a descoperit că a fost trădată. Răzbunarea este devastatoare și, în afară de persoana în cauză, foarte amuzantă în realizarea ei imaginativă. În videoclipul ajuns  pe Twitter (pentru că fost postat de sora ei) puteți vedea femeia înlocuind șamponul bărbatului cu cremă depilatoare,   șosetele tăiate, pantofi distruși.

Citește și Pensionarul moare singur în casă. Câinele l-a vegheat timp de 8 zile

Imaginile publicate pe 31 decembrie au avut  5,1 milioane de vizualizări, dar comentariile de pe rețeaua de socializare nu sunt deloc în favoarea femeii trădate. Majoritatea utilizatorilor au condamnat gestul femeii definit ca extrem și chiar le sugerează bărbatului să ceară un ordin restrictivă împotriva femeii.

Twitter / @ kiannaconnelly

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.