Descoperă că iubita lui este însărcinată: un tânăr de 16 ani o ucide cu un cuțit în inimă

A recunoscut că și-a ucis iubita însărcinată cu fiului său, după ce îi vorbise despre sarcină, când era prea târziu să facă un avort. Este mărturisireă cumplită făcută criminalul în vârstă de șaisprezece care și-a înjunghiat la moarte iubita în vârstă de 17 ani în 2018

Trejo, acesta este numele băiatului, s-a pledat vinovat de moartea lui Breana Rouhselang, care a fost ucisă cu o lovitură de cuțit direct în inimă, după car e aluat cadavrul fetei și l-a aruncat la gunoi în spatele unui restaurant. În timpul interogatoriului cu poliția, tânărul a dezvăluit că a planificat crima o săptămână, la scurt timp după ce a descoperit că iubita lei este însărcinată și că este prea târziu pentru a face un avort.

Ucisă la 22 de ani, își întâlnise criminalul pe Tinder: corpul făcut bucăți și ascuns într-o valiză

“Am luat măsuri – le-a spus agenților – i-am luat viața”, adăugând că el a lovit-o direct în inimă pentru că știa că va muri mai repede. Trejo a recunoscut crima oribilă și în unui acord pledoarie nu va primi acuzații suplimentare. El este totuși destinat unei pedepse cu închisoare cuprinsă între 45 și 65 de ani pentru uciderea iubitei sale și a altor 16 ani pentru moartea bebelușului. Sentința va fi anunțată pe 7 ianuarie 2020.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.