Descopera ca inelul este fals si rupe logodna: ”Mi-ai tradat increderea”

Descoperă ca inelul este fals și rupe logodna. Femeia și-a povestit ”tragica” experiență pe canalele de socializare, dorind însă să rămână anonimă. După ce s-a hotărât să se căsătorească, i-a cerut iubitului ei un inel de logodnă tradițional, dar cu un diamant.

Viitorul mirele i-a dat bijuteria, dar când s-a uitat mai bine tânăra a descoperit că în realitate nu era un diamant adevărat ci o piatră banală care părea a fi un diamant… Potrivit Metro, viitoarea miresă s-a razbunat. După ce i-a cerut iubitului de mai multe ori să-i spună dacă diamantul este adevărat, bărbatul continua să o mintă că ar fi plătit pe acel inel o sumă mare de bani.

Adolescentă de 14 ani abuzată de tatăl ei vitreg : ” Ea a cerut să ni se alăture”

Dezamăgită de acțiunea iubitului, tânăra a rupt logodna. Multe femei și-au exprimat solidaritatea, spunând că inelul este un simbol  puternic în anticiparea unei căsătorii, iar o minciună de acest gen ar compromite relația.

Voi ce părere aveți? 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.