Descoperă că este însărcinată, dar în timpul unui control medicii îi găsesc o tumoare: “Oscar mi-a salvat viața”

Descoperă ca este însărcinată și este cea mai fericită femeie din lume. Katie Bennett, o tânără engleză din  West Yorkshire, a trăit o perioadă foarte fericită din viața ei, după căsătoria cu Tom când au descoperit că vor avea un copil, dar câteva săptămâni mai târziu acea fericire s-a transformat într-un coșmar : Katie a avut o tumoare.

Destin sau fatalitate? Două surori aflate la sute de kilometri distanță au murit în aceeași zi de hemoragie cerebrală

În timpul primelor vizite pentru copil, medicii au descoperit câteva anomalii: copilul era sănătos, dar mama a fost diagnosticată cu cancer la vezică. Când sarcina a ajuns la 12 săptămâni , femeia a suferit o primă operație delicată pentru a îndepărta tumoarea pe cât mai mult posibil. Pentru a nu provoca leziuni  fătului, anestezia a fost locală și nu a fost efectuat alt tratament, în speranța că acesta va fi suficient.

Bebelușul s-a născut sănătos, dar după naștere, Katie a trebuit să fie supusă unei a doua operații și la chimioterapie. După un lung de tratament, însă, au sosit veștile bune: boala este în recesiune, iar femeia se poate bucura de copilul liniștită.

Pentru Katie, micuțul Oscar a fost o binecuvântare, așa cum ea însăși a mărturisit pentru Metro, dacă nu ar afla că este însărcinată, probabil că ar fi descoperit tumoarea când ar fi fost prea târziu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.