Descoperă că bebelușul nu va supraviețui, o mamă decide totuși să nască pentru a salva alți copii

Această tânără mamă a descoperit că fiica sa nenăscută nu va supraviețui dar decide să ducă sarcina până la sfârșit, salvând astfel viețile altor copii prin donarea de organe. În aprilie 2018, Krysta Davis în vârstă de 23 de ani și Derek Lovett de 26 de ani au descoperit că așteaptă o fetiță. Erau  atât de fericiți!

Termenul pentru a naște a fost programat în data de 22 decembrie 2018, în aceeași zi în care sa născut bunicul lui Krysta. Așa că au decis s-o  cheme pe fetiță ca pe bunica ei: Rylei Arcadia Diane Lovett, ea a scris femeia pe Facebook.

După ce a descoperit sexul, Krysta a mers la spital pentru a fi supusă unui examen și a  se asigura că copilul este bine. Câteva zile mai târziu, cuplul a primit cele mai groaznice vești.  Viitorii părinți au aflat că ceva nu era în regulă cu tubul neural al bebelușului. Șansele de a se naște cu cu spina bifida erau extrem de mari .

Cavarul prostituatelor românce din Italia: bătute, violate și jefuite, italian arestat

Krista și Derek s-au adresat unui specialist și au constatat că poate copilul nu va putea merge. O veste groaznică. Bebelușul (care nu avea încă 19 săptămâni) suferea de anencefalie, o malformație rară creierului.

Doctorul a pus Krysta în fața a două opțiuni: întreruperea sarcinii sau provocarea nașterii. Nici una dintre cele două alegeri nu era atractivă pentru Krysta. A doua zi, sa dus la ginecologul ei care ia oferit o altă opțiune: să ducă sarcina la bun sfârșit  și să doneze organele.

“Am vrut să  oferim altor părinți șansa de a-și salva copiii, chiar dacă nu am putut să o facem pentru noi”, a scris Krysta pe Facebook.

Nașterea a fost programată pentru 22 decembrie 2018, la final fetița sa născut cu o operație cezariană. Totul era pregătit pentru transplantul de organe. Părinții știau că copilul nu va supraviețui nașterii, dar nu s-au lăsat! Fetița a supraviețuit doar de o săptămână.

“După 7 zile magice, a plecat în brațele noastre,” a scris pe Facebokk mama îndurerată..

“Acum ea va putea salva mai multe vieți […]. Dacă nu-mi pot ține în brațe copilul  măcar alții o vor putea face…”

O poveste cu adevărat emoționantă! Părinții au luat o decizie pe cât de curajoasă, pe atât de importantă . Acum alți copii vor avea o a doua șansă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.