Derek Chauvin, criminalul lui George Floyd, a fost eliberat pe cauțiune

Știri care vor provoca senzație: Derek Chauvin, polițistul care l-a ucis pe George Floyd, a fost eliberat pe cauțiune. Chauvin a fost singurul ofițer aflat încă în închisoare dintre cei 4 implicați în uciderea lui Floyd. Cauțiunea a fost stabilită la 1 milion de dolari și alte condiții care, dacă nu vor fi  îndeplinite, îl vor duce pe Chauvin înapoi la închisoare.

Citește și Fiica de 6 ani a lui George Floyd încă nu știe cum a murit tatăl ei: ” Vreau ca oamenii să știe că îmi este dor de tata ”

Nu se știe cine a plătit cauțiunea, dat fiind că legea americană protejează aceste date.  Dacă Chauvin este condamnat, îl așteaptă cel puțin 40 de ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.