Deranjată de fiul ei încearcă să-l sufocă în patul de spital: „Nu mă lăsa să beau în pace”

Obosită și sătulă să aibe grijă de fiul ei bolnav încearcă să- l sufoce . O mamă ucraineană a încercat să-și ucidă fiul în vârstă de 5 luni într-un spital de pediatrie din Odessa. Se pare că femeia a preferat să iasă și să bea vodcă decât să  aibe grijă  de copilul ei, așa că a încercat să „rezolve problema” încercând să scăpe de micuț.

Potrivit Daily Mail , în acea seară femeia a introdus în spital o sticlă de vodcă pe care începuse să o bea când bebelușul a început să plângă. Sătulă de plânsetele lui, femeia care dorea să-și termine votca în liniște a luat o pernă și a pus-o pe fața  copilului. Din fericire, o altă mamă a văzut ce se întâmplă și a intervenit imediat salvând bebelușul.

Citește și O mamă și-a spânzurat cei doi copii la subsolul casei pentru că nu-i mai dorea: ” Mă simt deprimată, nu-i mai vreau”

Femeia a fost arestată și le-a spus agenților că se plictisise să aibe grijă de cel mic, așa că a încercat să-și ridice moralul cu o sticlă de vodcă.  Copilul va rămâne în spital până la sfârșitul tratamentului și apoi va fi dus la un orfelinat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.