Deranjat de caini, un barbat si-a atacat vecina cu acid

Deranjat de caini, un barbat si-a atacat vecina cu acid

S-a întâmplat în Milano, Italia. Victima, o femeie în vârstă de 79 de ani, a suferit o rană la ochi, în timp ce cele două animale nu au fost atinse de acid.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost arestat de carabinieri pentru că a aruncat cu acid direct în fața vecinei sale de 79 de ani și celor doi câini ai săi.  Pensionarul, cu precedente penale, s-a enervat că cei doi câini lătrau prea tare, a sunat la ușa femeii și i-a aruncat acidul în față.

 

Din păcate, femeia a suferit răni grave la nivelul unui ochi.  Bătrânul a fost arestat cu acuzația de vătămare corporală gravă și abuzuri împotriva anumalelor.

Te-ar putea interesa și Filipine, sarbatori extreme de Paste: auto-flagelarea in numele lui Iisus VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.