Depune o plângere de viol împotriva a 39 de bărbați: întreg satul se răzvrătește împotriva femeii

O poveste greu de descifrat și cine știe cine are dreptate: o femeie s-a dus la secția de poliție din Bareilly (Uttar Pradesh) pentru a raporta un viol în grup. Femiea în vârstă de 32 de ani a acuzat  39 de persoane, 4 dintre ei cunoscuți deja pentru  agresiune sexuală.

Sâmbătă, potrit presei internaționale Gulf News o mulțime furioasă formată din practic întregul satul în cauză a apărut în fața poliției. Motivul? Acuzatiile femeii sunt false și privesc doar persoanele cărora soțul ei le datorează bani. Șeful satului a luat și el poziție: „Sotul femeii despre care vorbim este un etilist care a împrumutat și a cheltuit banii mai multor persoane. Le promisese că le va înapoia datoria prin vinderea de proprietăți, dar nu a făcut-o. Atunci pentru a scăpa pe presiunile oamenilor s-a folosit de soție pentru o serie de acuzații false ”.

Citește și Incendii Australia: 183 de persoane au fost arestate pentru incendiere premeditată a pădurilor

Poliția a ales să verifice cererile locuitorilor și a ademarat o anchetă: „Investigațiile sunt în curs de desfășurare, vom face tot posibilul pentru a ne asigura că se va face dreptate și că nimeni nu va ajunge la închisoare nevinovat ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.