Depresia printre străini: un român de 44 de ani și-a pus capăt zilelor

Depresia printre străini: un român de 44 de ani și-a pus capăt zilelor

Un român în vârstă de 44 de ani plecat la muncă în Italia a fost găsit fără suflare în provincia Torino. Bărbatul suferea de o profundă depresie şi a hotărât să-şi pună capăt zilelor, scrie presa italiană Torino Today.

Hoț român închis în cinci tări UE pentru furt, liber să fure și în Anglia

Românul a fost găsit spânzurat la San Francesco al Campo un locuia în apropiere de un cimitir, de un trecător, joi, 22 august în jurul orei 15:30. Un localnicul a alertat imediat autorităţile, iar la faţa locului au intervenit asistenţii medicali de la 118, pompierii şi carabinierii.

În urma primelor cercetări, autorităţile italiene au emis ipoteza sinuciderii.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.