Dependentă de droguri dă naștere unui copil și-l ucide cu o doză masivă de heroină

Dependentă de droguri dă naștere unui copil și-l ucide cu o doză masivă de heroină

Potrivit autorităților, femeia din Santa Fe din New Mexico a recunoscut că i-a injectat copilului o doză masivă de heroină  pentru a evita simptomele de sevraj, femeia recunoscândă a folosit în mod regulat heroină chiar și în timpul sarcinii.

Caz unic în lume: un vițel s-a născut cu două capete / VIDEO

Crima oribilă a fost descoperită vineri, după ce tatăl copilului a chemat poliția. Întorcându-se  dintr-o călătorie în Colorado, bărbatul a descoperit că iubita lui nu mai era însărcinată, că născuse. Bărbatul a confermat poliției că partenera sa era o consumatoare  de heroină, potrivit publicației Metro. Cadavrul copilului era ascuns într-o pungă neagră într-un coș de gunoi din baie.

În timpul interogatoriului, femeia a spus că a născut, dar nu-și mai aduce aminte când deoarece leșinase de durere iar când s-a trezit, bebelușul nu respira.  Potrivit poliția declarațiile femeii erau fără niciun sens logic și era clar că femeia mințea.  În acest moment se așteaptă rezultatele autopsiei efectuate pe corpul bebelușului.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.