Denver, motorul unui avion cu pasageri explodează: panică printre pasageri / Video

Un avion United Airlines care a decolat din Denver și cu destinația Honolulu a fost nevoit să se întoarcă la scurt timp după decolare la aeroport din cauza problemelor cu unul dintre motoare. Videoclipurile au imortalizat resturile și părțile motorului , un Boeing 777-200 Max , în timp ce se întorcea la Denver pentru o aterizare de urgență. Din fericire niciunul dintre cei 231 de pasageri și 10 membri ai echipajului nu a fost rănit.

Citește și Tragedie în Italia. O mamă de 31 de ani se aruncă de pe un pod cu fiul în brațe: ea moare, copilul este în stare gravă

Bucăți mari de resturi, inclusiv o carcasă a motorului aeronavei, au căzut în fața unei case și pe un câmp de iarbă. O scenă care – după cum mulți au comentat pe rețelele de socializare – amintește foarte mult de filmul american din 2001 Donnie Darko, în care motorul unui avion s-a prăbușit în dormitorul tânărului protagonist interpretat de Jake Gyllenhaal.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.