Denunta disparitia fiicei sale de 10 ani, dar politia nu face nimic: a gasit-o violata si ucisa

Denunta disparitia fiicei sale de 10 ani, dar politia nu face nimic: a gasit-o violata si ucisa

Farishta Mohmand o copilă de 10 ani, a fost violată și ucisă în Islamabad. Tatăl îi raportase imediat dispariția, dar poliția timp de câteva zile nu s-a activat în căutarea copilului. Decesul lui Farishta a declanșat proteste împotriva autorităților.

 

Potrivit rapoartelor în 2018 au fost semnalate 3800 abuzuri și 92 de crime, toate victimele fiind copii.

Farishta Mohmand, o micuță pakistaneză în vârstă de 10 ani, a ieșit din casa ei în Chak Shahzad, o suburbie a Islamabadului, pe data 15 mai. Nu s-a mai întors. Tatăl a raportat imediat dispariția la poliția locală. Cu toate acestea, după doar patru zile agenții să activeze căutările.

 

În noaptea de 20 mai, cadavrul copilului a fost găsit în pădurea lui Chak Shadzad. Potrivit anchetelor Farishta a fost violată înainte de a fi ucisă. Uciderea brutală a copilului și lipsa de interes a poliției au declanșat un val de proteste în capitala pakistaneză. Nu ar fi pentru prima dată ca denunțurile privind răpirea unui copilul să nu fie luate în considerație de poliție.

L-au abandonat cu tot cu fotoliu: un cățel și-a așteptat zile întregi stăpânii

Farishta își avertizase pe părinții ei că va ieși și la joacă cu prietenii ei în apropierea orașului Shahzad, la periferia estică a orașului Islamabad. Deși tatăl a denunțat dispariția copilei, poliția nu a mișcat un deget pentru a începe căutările. Atunci tatăl s-a adresat unii politicieni locali pentru a cere intervenția lor. Doar atunci agenții au decis să o caute pe Farishta… la patru zile după dispariția ei.

 

Lunea trecută a avut loc descoperirea tragică. Micuța Farishta a fost găsită fără viață, violată și ucisă cu brutalitate.  Moartea fetei de 10 ani a șocat Pakistanul și mii de persoane au ieșit în stradă din capitală pentru a protesta împotriva poliției. La puțin timp după intervenția politicienilor, poliția ar fi arestat doi suspecți.

În fotografie micuța Farisha și tatăl disperat.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.