Demonstrațiile pentru George Floyd, risc de creștere a coronavirusului în SUA

Protestele în masă din ultimele zile în cel puțin 75 de orașe americane din cauza  morții lui George Floyd ar putea provoca un nou val de infecții cu coronavirus în Statele Unite, relatează The New York Times care descrie îngrijorarea experților în domeniul sănătății și a administratorilor locali. La demonstrații au participat mii  de oameni, adesea fără măști și, în orice caz, nerespectând  nicio distanță socială.

Coronavirus, Bolsonaro solicită reluarea campionatului de fotbal: „Riscuri mici”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.