Demonstrații neautorizate la Florența, cocktail-uri Molotov asupra poliției: aproximativ douăzeci de arestați

Ciocniri în Italia, în piața din Florența în timpul unei demonstrații neautorizate care au avut loc azi noapte,  au implicat persoane de diferite culori politice. Demonstranții au aruncat cu obiecte, inclusiv cocktailuri Molotov, împotriva poliției, care a răspuns cu gaze lacrimogene pe străzile din centrul orașului. Cel puțin douăzeci au fost arestați.

Citește și Spania a prelungit starea de urgență pentru încă șase luni

Manifestanții au ieșit pe străzile din Florența pentru  a demonstra împotriva  noului decret promulgat de ministrul italian Giuseppe Conte. Cel puțin douăzeci de persoane au fost arestate. Printre altele , protestatarii au spart și geamurile mașini de poliție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.