Delfini care aduc cadouri oamenilor din fundul mării? Răspunsul expertului

La școala de delfini de la Barnacles Cafe din Australia, animalele antrenate a sta cu contact uman par să fie afectate de absența oamenilor din cauza blocajului. În Australia există un comportament neobișnuit al delfinilor, care au început să aducă din fundul mării corali. Voluntarii cred că poate fi vorba de „cadouri” , poate pentru că delfinii, obișnuiți cu prezența oamenilor au început să le ducă dorul.

Fenomenul ciudat are loc la școala de delfini de la Barnacles Cafè & Dolfhin Feeding în Tin Can Bay, Queensland. De obicei, mulți oameni vin să hrănească delfinii, dar din cauza blocării, momentan aceste întâlniri nu sunt posibile. ”Comorile ”aduse de aceste animale drăguțe sunt bureți de mare și bucăți de coral. Un voluntar spune cum această formă de atenție nu este complet nouă, ci intensificată în timpul blocării.

Gemenele în vârstă de trei ani care au murit în incendiu în fața mamei lor: „Au fost găsite ținându-se de mână ”

Un expert în comportamentul delfinilor, Barry McGovern, a declarat pentru 7News.com.au că este posibil ca delfinii să încerce să exprime dorul de oameni , dar este puțin probabil. Potrivit Daily Star delfinii „fac totul: folosesc instrumente, au cultură, sunt inteligenți și au ceva similar ca fluierele”, a declarat McGovern, student la Universitatea din Queensland. El a adaugat că nimic nu-l mai surprinde când este  vorba de delfini .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.