Deghizat în medic opera în România. Italianul Matteo Politi, un escroc condamnat în țara lui

Un italian fără studii de specialitate, Matteo Politi,  s-a dat drept medic în România şi chiar a participat la operații în mai multe clinici private din București.

Bărbatul s-a dat în România chirurg plastician și nu intra singur în sala de operație.

Asistentele au observat că acesta nici măcar nu știa să se spele pe mâini și să-și pună mănușile în mod corespunzător. Așa s-a descoperit că este un chirurg fals, conform Libertatea.

Bărbatul din Italia are doar opt clase absolvite și în România să dădea chirurg plastician.

În 2011, Matteo Politi a primit o sentinţă de un an şi jumătate în Italia, cu suspendare, după ce a minţit timp de mai mulţi ani că e medic şi a profitat că avea acelaşi nume de familie cu al unui cardiolog cu reputaţie din Modena, respectiv Luigi Vincenzo Politi.

”Am o familie de întreținut”

Acestea au fost cuvintele sale când a fost descoperit în Italia.

Dar asta nu este tot. Înainte de a lua halatul de medic, Politi s-a dat și drept profesor la o școală profesională. După ce a prezentat diploma falsă, la câteva luni, ”profesorul” a fost dat afară pentru incompentență…

Potrivit Mediafax colegiul Medicilor din România transmite, referitor la cazul falsului chirurg italian descoperit în România, că nu a eliberat niciun document care să confere presupusului medic dreptul de a practica medicina pe teritoriul ţării noastre, precizând că au fost sesizate deja organele de urmărire penală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.