Declarații halucinante ale senatoarei Șoșoacă în Parlament: „Prin vaccinare, femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român!

Moment tensionat în Senatul României, miercuri, 10 februarie, după ce senatoarea Diana Șoșoacă a ținut un discurs în care a susținut că vaccinul anti Covid ”omoară România”.

Atât președintele de ședință, dar și alți colegi parlamentari au încercat să oprească discursul senatoarei, care depășise timpul acordat conform regulamentului, însă aceasta a susținut că este cenzurată din cauza opiniilor referitoare la vaccin.

Citește și Cea mai în vârstă femeie din Europa a supraviețuit Covid-ului și va sărbători joi 117 ani

Inclusiv colegul său de grup parlamentar la acea vreme, Sorin Lavric, membru AUR, ar fi cerut să i se închidă microfonul.

”Culmea este că și reprezentantul AUR în Biroul Permanent, senatorul Sorin Lavric, a solicitat să mi se închidă microfonul! Misoginism sau “politically correct”?” – a comentat Șoșoacă pe Facebook.

Într-un final, președintele de ședință a cerut să i se taie sunetul microfonului, însă Șoșoacă a continuat să arunce cu acuzații – potrivit imaginilor filmate cu telefonul de un coleg de-al său parlamentar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.