Declarație fără precedent: ” Insecte și șerpi pe Marte”

Declarație fără precedent: ” Insecte și șerpi de pe Marte” Profesorul William Rosomer este un savant de entomologie care studiază de ani buni fotografiile făcute de roverii de pe planeta roșie. După ce le-a analizat, a spus că este convins că pe Marte există insecte și animale similare cu șerpii. Anunțul a avut loc la congresul anual al Societății Entomologice din America, organizat marți, 19 noiembrie în Missouri. După ce a proiectat o serie de imagini, el a spus că pe Marte „ este și a existat întotdeauna viață ” .

 

Declarația a venit după ce a recunoscut prezența unor creaturi similare albinelor și șerpilor . Având în vedere că pentru a defini o insectă pe Pământ este necesar ca animalul să aibă trei regiuni ale corpului, o singură pereche de antene și șase picioare, el a concluzionat că același lucru se poate spune despre ceea ce este pe planeta roșie. Aceeași deducție a fost făcută și pentru artropode, pentru a defini care ar fi suficientă prezența unui exoschelet și a apendicilor articulate.

NASA a detectat o sursă de oxigen pe Marte

 

  Având în vedere premisele, el a precizat apoi că fotografiile proiectate și făcute de către rovers,  aveau forme similare cu artropodele și insectele terestre . Pentru a le recunoaște s-a bazat pe o parte pe rămășițele scheletului, iar pe de altă parte pe diferența cu rocile din jur. Odată identificată imaginea unei forme specifice, a folosit-o pentru recunoaștere în fotografii mai puțin clare. Dacă studiile sale ar găsi o fundație ar putea dovedi prezența apei pe planetă , configurând astfel un loc suficient pentru a susține viața.

Pentru a clarifica acest lucru ar putea fi iminenta misiune Mars 2020 în care un nou rover va fi trimis pe Marte pentru a urmări structurile biologice fosile.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.