Declarația unui guvernator texan șochează…din nou! ”Sunt lucruri mai importante decât viața”

Într-un interviu acordat Fox Fox , viceguvernatorul din Texas, în vârstă de 70 de ani, Dan Patrick, a spus câteva lucruri destul de controversate despre pandemia de coronavirus care afectează întreaga lume, în special Statele Unite. Patrick a declarat  că vârstnicii ar fi dispuși să moară doar pentru a „face ca America nostră iubită să supraviețuiască”, adică să nu închidă principalele activități economice. În urmă cu două zile, el a preluat același concept , în ciuda numeroaselor critici primite între timp, explicând că „există lucruri mai importante decât viața”, adică „salvați această țară”: „nimeni nu vrea să moară, dar trebuie să ne asumăm niște riscuri și să revenim în joc. dacă vrem să ne punem țara pe picioare ”.

Coronavirus Texas, vice-guvernator: „Persoanele în vârstă pot muri dacă ajută la salvarea economiei”

Patrick este doar unul dintre mulți politicieni republicani care face presiuni în ultimele zile pentru a ridica parțial restricțiile decise în martie. De fapt, președintele Donald Trump nu a încetat niciodată să minimizeze riscurile de contagiune și speră că principalele activități economice se vor relua cât mai curând posibil.

Coronavirus, pentru a treia zi consecutivă infecțiile în Germania au crescut

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.