Declaratia socanta al unui episcop ortodox: “Copiii devin gay pentru ca mamele intretin raporturi in timpul sarcinii”

Declarația  episcopului Ciprului a declanșat un val de controverse :”Copiii devin gay atunci când femeile au relații sexuale improprii în timpul sarcinii”. Seniorul oficial al Bisericii Ortodoxe din insula Cipru, Neophytos Masouras, și-a făcut declarația (ca să spunem mai puțin suprarealistă) în timp ce vorbea la școală elementară din insulă.

Liderul religios ortodox grec a spus că homosexualitatea este „o problemă, care de obicei se transmite de la părinți la copil”. Și a adăugat: „Se întâmplă în timpul relației dintre rude sau a sarcinii. Urmează un act sexual nenatural între părinți. Pentru a fi mai clar, sexul anal ».

 

Și el a mai explicat că „atunci când femeia apreciază raportul, se creează o dorință, iar apoi dorința este transmisă copilului”.

Citește și Iti vor da lacrimile: o fetita de 6 ani traia intr-un subsol cu 25 de caini in conditii greu de imaginat

Un videoclip al discursului a devenit rapid viral pe rețelele de socializare din țară, grupul pentru drepturile LGBT

San Porfirio, care a murit în 1991, a spus  homosexualilor să rămână singuri și să se roage ca sexualitatea lor să dispară din viață. Cipru a lucrat din greu de-a lungul anilor pentru a aborda părerile conservatoare arhaice despre homosexualitate. Cu toate acestea, homosexualii nu sunt încă autorizați să intre în armată și cuplurile de același sex nu pot adopta copii.

 

De Andreea Sas

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.