Declarația îngrijorătoare a ministrului german al sănătății: ” Închiderea granițelor nu va opri coronavirusul”

”Închiderea granițelor Germaniei pentru a preveni răspândirea coronavirusului nu va funcționa”, a declarat miercuri ministrul Sănătății, Jens Spahn, care a respins apelurile de a urmări Austria, refuzând intrarea vizitatorilor din Italia.

Intervievat la radioul Deutschlandfunk, Spahn a declarat că abordarea actuală a Germaniei cu privire la epidemie a fost încetinirea răspândirii virusului pentru a reduce la minimum povara asupra sistemului de sănătate al țării. El a descris ca „uimitor” eșecul de a anula o mare partidă de fotbal din Berlin în acest weekend.

Citește și Coronavirus, în Coreea de Sud, numărul persoanelor infectate crește DIN NOU: +242

„Virusul este în Germania, este în Europa. Acesta este gândul la care va trebui să ne obișnuim ”, a spus el. „Se va răspândi chiar dacă închideți toate granițele. Mai devreme sau mai târziu, va trebuie să lăsați oamenii să intre sau să plece, iar apoi virusul se va răspândi din nou”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.