Declarată moartă de medici se trezește într-un sac de plastic la o firmă funerară din Paraguay

O femeie s-a trezit într-un sac negru de plastic la o firmă funerară din Paraguay . Graba la spital, speranțele care se micșorau din oră în oră  și apoi anunțul trist al medicilor: Gladys Rodríguez Duarte în vârstă de 50 de ani din Coronel Oviedo, în Paraguay nu mai era. Potrivit medicilor, ea a fost ucisă de un cancer ovarian. Vestea a devastat familia care nu se aștepta la un astfel de epilog accelerat. De altfel, în timp ce familia își plângea pierderea tragică , femeia fusese deja pusă  în sacul de plastic negru și livrat de spital la agenția de servicii funerare care urma să pregătească cadavrul pentru înmormântare.

Gladys fusese condusă în clinica din San Fernando sâmbătă dimineață, după o creștere bruscă a tensiunii arteriale. Conform raportului poliției, ea a fost internată la ora 9.30 și a fost încredințată  doctorului Heriberto Vera, care la 11.20 a comunicat soțului și fiicei lor vestea morții femeii. Pentru medic, Gladys fusese ucisă de cancer. Spitalul predase sacul negru de plastic agenției funerare, când la un moment dat au văzut că sacul începuse să se miște. În timp ce unul dintre angajații firmei încerca să ajute femeia, care din fericire nu era pe deplin conștientă, ceilalți au chemat de urgență o ambulanță. Acum femeia este internată într-un alt spital iar starea ei este stabilă.

Coronavirus, 20 de infectați din cauza unui document prezentat președinției afgane

familia l-au atacat pe medicul Vera, acuzându-l că nu a încercat nici măcar să o salveze: „A predat-o agenției funerare complect dezbrăcată ca pe un animal cu un certificat de deces. Nici măcar nu a încercat să o readucă la viață. Am avut încredere în el… “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.