Declarată moartă de medici din cauza absenței bătăii inimii, o femeie de 83 de ani revine la viață după 10 ore

Medicii au declarat-o moartă, dar după 10 ore a revenit la viață. S-a întâmplat cu o femeie de 83 de ani, Ksenia Didukh, din Stryzhavka, Ucraina. Pacienta fusese găsită de familia ei la pământ fără bătăi de inimă, astfel încât cei dragi au alertat paramedicii care nu au putut decât să declare decesul.

În timp ce familia organiza înmormântarea, la aproximativ 10 ore de la presupusa moarte, femeia începuse să arăte noi semne de viață, astfel că familia a dus-o de urgență la spital, unde și-a recăpătat conștiința. Femeia în vârstă de 83 de ani a spus că a fost în cer , că l-a auzit pe tatăl său care murise cu ani în urmă.

Citește și O mamă disperată a înjunghiat un pitbull pentru a salva viața fiului ei de 4 ani, dar nu a fost de ajuns…

Conform Daily Mail medicii au observat electrocardiogramă plană și absența bătăii inimii, așa că au sfătuit rudele să nu o ducă la spital pentru că era deja moartă. În realitate, ar fi fost doar o moarte clinică și câteva ore mai târziu valorile sale vitale au revenit la normal. Deocamdată, niciun medic nu a reușit să explice incidentul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.