Decide să-și părăsească amantul și să se întoarcă la soțul ei: ucisă cu lovituri de ciocan

Nu dorea să renunțe nici în ruptul capului la acea femeie care tocmai îi întorsese spatele pentru a recupera raportul cu soțul ei. În acea noapte amantul a omorât-o cu un ciocan și a îngropat corpul în curtea casei sale din Los Angeles. O crimă brutală pentru care Jackie Jerome Rogers a fost condamnat la 26 de ani de închisoare.

Omul o întâlnise pe Lisa Marie Naegle, în vârstă de 36 de ani, la un curs pentru asistenți medicali: ea era profesoară, era căsătorită, dar începuse să-i acorde atenție. În mai puțin timp, cei doi s-au trezit într-o relație amoroasă, dar după câteva luni femeia a decis să încerce să recupereze raportul cu soțul ei și să-și salveze căsnicia.

 

O decizie care a declanșat furia amantului refuzând să accepte ideea de a o pierde. Într-o seară după o cină, omul a lovit-o cu un ciocan și a lovit-o până a ucis-o. A dus corpul în casă și a continuat să o lovească ca să fie sigur că este moartă.  A curățat ciocanul și mașina de sânge și a îngropat corpul în grădina din spatele casei.
În timpul anchetei, la început omul a spus poliției că și-a lăsat iubita  barul unde mergeau în fiecare seară, dar o telecameră de  supraveghere a înregistrat clar că victima a intrat în mașina asasinului său.

Supus presiunii agenților, el a decis în cele din urmă să-și mărturisească crima.  Jackie Jerome Rogers își va petrece următorii 26 de ani în închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.